Resultaten voor achmea data analist

Data Analytics.
Bekijk de vacatures. Bij Achmea gebruiken we data voor het optimaal bedienen van klanten en voor het ondersteunen van de maatschappij. We benutten geodata om bij stormschade klanten sneller te helpen en ondersteunen de politie met data van inbraken, zodat ze weten waar ze het beste kunnen patrouilleren.
Innovatieve Data Analist Apeldoorn YoungProfessionalVacatures.nl.
Alles tegelijk of in 1 keer is niet mogelijk, dus welke triggers ga je hiervoor hanteren, hoe classificeer je die en hoe ga je die triggers risk based prioriteren zodat we tot een juiste implementatie van risk-based penetratie testen komen voor alle ketens van Achmea. Dit vraagt enerzijds om kennis van de werkwijze van penetratie testen en anderzijds van risk concepten, een combinatie die niet voor iedereen is weggelegd. Maar als dit voor jou als een uitdaging klinkt, zijn wij het bedrijf waar je dit waar mag gaan maken. Keynesplein 12 46. 1066 EP Amsterdam. 31 020 421 5118. Twitter Youtube Linkedin Facebook. Footer general menu. Innovatieve Data Analist Apeldoorn.
Functioneel Data-Analist.
Kennis van/ervaring met werken met Scrum/Agile een pré.; Het talent om vanuit grote data bestanden relevante informatie te halen die leiden tot alternatieve oplossingen voor niet-alledaagse problemen.; Van nature de neiging om zeker te willen weten dat zaken goed verwerkt worden omdat kwaliteit en betrouwbaarheid van dienstverlening richting onze klanten belangrijk is. Als persoon ben je.: Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die eigenaarschap weet te tonen.; In staat om prioriteiten te stellen.; In staat initiatief te nemen en vanuit een autonome houding met oplossingen te komen.; Een verbinder, bruggenbouwer, teamspeler.; In staat om zelfstandig en gedisciplineerd te werken.; Een denker en doener tegelijkertijd. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal.
Achmea Data Analist m/v Salaries in Leusden, UT Indeed.nl.
Gemiddelde maandelijks-salaris voor Data Analist m/v bij Achmea in Leusden, UT is ongeveer 4.335, wat 32% boven het nationale gemiddelde ligt. Salaris-informatie komt van 6 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
data analist epidemioloog vacatures bij achmea Monsterboard.nl.
data analist epidemioloog. data analist epidemioloog vacatures bij achmea. We hebben 2 data analist epidemioloog vacatures bij achmea voor je gevonden op Monsterboard.nl. Maak een vacature alert aan. Ontvang data analist epidemioloog vacatures per e-mail. Laat ons het werk voor je doen!
Data analist achmea vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Data analist vacatures. Achmea data analist vacatures. 284 vacatures gevonden. Online zoeken naar achmea vacatures, banen en werk als data analist. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs.
Data analist Apeldoorn of Leeuwarden YoungProfessionalVacatures.nl.
Niveau: HBO WO. Data analist Apeldoorn of Leeuwarden. Vertaal jij de betaalgegevens van 9 miljoen klanten naar waardevolle inzichten voor de gehele keten? Uiteindelijk genereer je impact die merkbaar is voor onze klanten. Namelijk dat jij klanten van alle merken van Achmea helpt om betalingsachterstanden te voorkomen.
Werken bij Achmea.
Achmea voor iedereen. Werken bij Achmea. Jouw nieuwe baan. Geen vacatures gevonden." data-result-value-keytitle" data-result-url-keyuri" data-containerjs-sayt-container" data-active-classsayt-visible" data-progress-classsayt-loading." Data Analytics 16. Digital Marketing 13. Centraal Beheer 16. Zilveren Kruis 21. Meer vacatures laden. Geen vacatures gevonden. Pas de filters aan en probeer opnieuw.
Data Analist Risicoanalyse en Beleid Zilveren Kruis ProfessionalVacatures.nl.
Daarnaast ligt er buiten Achmea nog ontzettend veel open-data waar wij nu nog te weinig gebruik van maken denk aan data van het weer KNMI, verkeersdata, ziekteverzuim, economie. Door het slim combineren van deze data zijn er nog veel mogelijkheden om onze analyses te verbeteren en meer impact te genereren ten behoeve van onze klanten en collega's.

Contacteer ons