Resultaten voor analist opleiding mbo 4

ROC van Twente Ontdek wat bij jou past.
Kom dan langs op één van onze open dagen of informatiebijeenkomsten en maak kennis met mbo. Je komt op die manier veel meer te weten over een opleiding en jouw mogelijkheden. En een ideaal moment om de sfeer te proeven.
Analist Laboratorium ROC van Amsterdam.
Let op: deze opleiding heeft een beperkt aantal plaatsen. MBO College West. Naaldwijkstraat 45, Amsterdam. Maximum aantal plaatsen.: Is dit beroep iets voor jou? Wil jij graag een interessant beroep waarin je veel kunt experimenteren? Ben je goed in vakken als biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde? Met de opleiding Analist Laboratorium word je opgeleid tot specialist in een laboratorium. Je kiest zelf een afstudeerrichting die bij je past. Voor dit beroep moet je nieuwsgierig zijn, maar ook netjes, nauwkeurig en betrouwbaar. Het werk kan heel afwisselend zijn. In de chemische sector werk je aan het ontwikkelen van grondstoffen en eindproducten, zoals medicijnen. In de biomedische sector werk je vooral in ziekenhuizen. Je onderzoekt bloed en urine, of weefsels en cellen van mensen die ziek zijn. Kies je voor de biotechnologie? Dan check jij bijvoorbeeld of de bacteriën in drinkyoghurt wel veilig zijn. En wie denk je dat de veiligheid van het zwemwater in meren en plassen controleert en bewaakt? Juist, een analist! Hoe ziet de opleiding eruit? De opleiding Analist Laboratorium is een BOL-opleiding. Je krijgt 3 tot 4 jaar lang les en praktijk op niveau 4.
Analist bol.
overgangsbewijs van leerjaar 3 naar 4 havo/vwo met profiel Natuur Techniek of Natuur Gezondheid of.; diploma Allround laborant of.; diploma havo/vwo met wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Voor deze opleiding is het van belang dat je goed bent in de genoemde vakken. Als je in het bezit bent van dit diploma, is er een mogelijkheid om in het tweede leerjaar te starten. Je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek of kennismakingsbijeenkomst waar je de school leert kennen en we kijken of deze opleiding bij je past. Met mijn onderzoek kunnen moorden worden opgelost. Student Chemisch-fysisch analist.
Analist bol, mbo ROC Midden Nederland.
Leerweg / Niveau. BOL / 4. 3-4 jaar / Versneld mbo. Utrecht Vondellaan 174. Crebonummer en naam. Wat leer je? Tijdens jouw opleiding leer je alles wat je moet kennen en kunnen om analist te worden. Op school tijdens de lessen en natuurlijk in de praktijk.
Mbo-4-opleiding Analist.
De mbo-4-opleiding Analist is een perfecte opleiding voor wie het leuk vindt om zaken tot de bodem uit te zoeken en heel secuur kan werken. De opleiding heeft zes uitstroomrichtingen: analist klinische chemie, analist pathologie, microbiologisch analist, biotechnologisch analist, chemisch-fysisch analist en technisch onderwijsassistent.
MBO Analisten.
Dit deel is verplicht en je kunt je dan verbreden of verdiepen in een bepaald onderwerp van je opleiding. De mbo opleidingen die vallen onder deze studierichting zijn Biologisch medisch analist en Chemisch-fysisch analist. Opleidingsdomein: Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek. Niveau: 4 middenkaderopleiding.
Analist niveau 4 Exact wat je zoekt.
Analist niveau 4. Wil je helpen met het opsporen van ziektes? Wil je in een laboratorium werken en onderzoek doen naar de kwaliteit van een product of naar milieuvervuiling? Kun jij heel precies werken? Analisten zijn vaak verantwoordelijk voor de analyse van monsters. Deze monsters kunnen stukjes weefsel of bloed zijn om ziektes op te sporen maar het kan ook grondwater zijn waarvan de kwaliteit bepaald moet worden. Daarnaast zorg je dat de analyseapparatuur goed werkt en aan alle eisen voldoet. Je bent ook verantwoordelijk voor de opslag en administratie van materialen en helpt bij wetenschappelijk onderzoek. Tijdens de opleiding tot analist leer je hoe je veilig in een laboratorium moet werken.
Biologisch medisch analist bol Mbo Niveau 4 Techniek College Rotterdam Albeda College / Zadkine.
Als je daar niet geplaatst kunt worden, kijken we in overleg welke andere opleiding bij je past. Let op: een opleiding/cursus gaat alleen van start bij voldoende aanmeldingen. Voor informatie over erkende leerbedrijven kun je kijken op www.stagemarkt.nl. Na je studie kun je direct aan de slag in een laboratorium. Of je stroomt door naar het hoger laboratoriumonderwijs HLO voor een volwaardige HBO-opleiding bij bijvoorbeeld Hogeschool Rotterdam. Ik zoek net even wat anders. Ik zoek net even wat anders. Zoek je iets anders, kijk dan ook eens naar Chemisch-fysisch analist of Operator C. Vragen of opmerkingen? Suzanne van Egmond-Verwijnen, 010 423 79 10. Jan Ligthartstraat 250, Rotterdam. bol Duur bol. 4 jaar Verkort. De verkorte route wordt alleen aangeboden bij instroom in september en duurt 3 jaar. Opleidingen Lab Research. Hulp bij studiekeuze. Entreeopleidingen niveau 1. Hulp bij studiekeuze. Over het mbo.

Contacteer ons